Hari berganti hari . Cuti tetap cuti . Rutin harian tetap sama . Bangun pagi cari makanan itu wajib .
Online facebook  , tumblr dan sebagainya juga wajib . Stalk orang sana sini itu hobi . :)
Mandi pun sehari sekali . Jimat duit ayah nak bayar bil kan .
Niat nak kuruskan badan waktu cuti tinggal kenangan . Makan tak ingat orang padahnya .
Selain tu , tengok ulangan Akademi Fantasia , Maharaja Lawak n segala macam Raja Lawak tu pun tak boleh dilepaskan . Pukul 8 , Berita Utama jangan dilupakan lah . Susah nanti tak tahu ceritera duniawi .
Ni belum masuk kes bergaduh dengan adik aku . Haih nakal benoo .


peace :)


B O S A N

So , decide aku nak kerja ! Nak cari duit nak beli Fixie . *K, angan-angan aje*
Tadi , boss dah call tanya nak kerja pukul berapa . Haih --''
Sekarang tinggal berapa jam lagi nak kerja . Whaaatttttttt ?
Penat pegi kenduri tak hilang lagi laa . Tolong lah percaya wahai tauke yang cantik dan comel .

" Jom gaduh ? Ayep nk smackdown atak sekarang ! "



Okayy , nak tidur . Baii

FN:Makcik saya masuk magazine . Hoyeah !

No comments:

Post a Comment